Maarten Eveleens (G2)


InstructeurMaarten Eveleens

Hallo, mijn naam is Maarten Eveleens en ik ben geboren in 1992. Ik woon in IJmuiden en werk bij Burgers Carrosserie in Aalsmeer.

Als kind stond ik al bekend als een actief jongetje en daarom ben ik al vroeg begonnen met judo en voetbal. Uiteindelijk bleken deze sporten toch niet mijn ding te zijn en ben ik ermee gestopt. In september 2010 heb ik een ernstig ongeluk gehad waar ik mijn rug en nek had gebroken en hersenletsel heb opgelopen. Toen kon ik lange tijd niet sporten en dat voelde gewoon niet goed.

In 2013 kwam ik in aanraking met Krav Maga en ik wist meteen dat dit was wat ik wilde doen. Na 3x te hebben deelgenomen aan de Crash Camps in Israël, vele seminars te hebben bijgewoond en een cursus in Polen te hebben gedaan, waarbij schieten en krav maga gecombineerd werden, besefte ik me pas hoe hecht de IKMF is en hoe belangrijk ik het vind om deze kennis te delen. Daarom heb ik na overleg met mijn lead instructor besloten om mij op te geven voor de CIC (Civilian Instructor Course) en heb ik deze met succes afgerond in 2018.

Mijn motto:

"Een dag geen Krav Maga, is een dag niet geleefd."
Ik zeg altijd: "Als je maar wil" en als je maar wil, lukt alles. Wilskracht, Doorzettingsvermogen!