Defense and Fighting Tactics Zoetermeer

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem dat voor iedereen is aan te leren. De technieken die in Krav Maga worden aangeleerd, gebruiken een natuurlijke reflex als basis. Dit heeft als gevolg dat het toepassen van de techniek eenvoudiger wordt. Het is een systeem dat iedereen, jong en oud, man en vrouw, kan gebruiken om zichzelf en/of dierbaren te verdedigen als ze worden geconfronteerd met een gevaarlijk en/of gewelddadig incident. Een andere bijkomstigheid en tevens een groot voordeel van Krav Maga, is dat DFTZ je naast fysieke zelfverdediging ook mentaal en verbaal sterker maakt zodat je bij een hiervoor genoemd incident ook juist kan handelen.

Belangrijk om te weten, is dat de technieken binnen het Krav Maga systeem van nu, werkelijk getest zijn. Dagelijks worden de technieken doeltreffend toegepast door zowel mannen en vrouwen, jong en oud, onder alle omstandigheden. Het systeem staat niet voor niets bekend als "best street and battle tested system of the world".


De sportschool DFTZ
Wanneer je een les bij DFTZ volgt merk je dat je geregeld zal worden geconfronteerd met de realiteit, de gevaarlijke en gewelddadige incidenten dus. Dit doen we door je eerst de technieken in een `statische` omgeving aan te leren en daarna de druk op te voeren zodat je zelf ook merkt dat de techniek echt werkt, dus ook onder stress en wanneer je onder druk wordt gezet!


Uiteraard gebeurt dit wel in een veilige en vertrouwde omgeving. Sfeer is dan ook erg belangrijk bij DFTZ. Ondanks dat we hard en met veel discipline trainen en de realiteit daarmee vaak nabootsen is `safety in training` een belangrijk element in elke les. Dit zodat een ieder ongeschonden en voldaan de zaal weer kan verlaten.


Kwaliteit gewaarborgd binnen de sportschool DFTZ


Naast het `safety in training` element is ook kwaliteit een erg belangrijk element in elke les. Alle Krav Maga lessen worden gegeven door internationaal gecertificeerde instructeurs. Daarnaast zorgt DFTZ ervoor dat er meerdere instructeurs in de les aanwezig zijn en dat het aantal deelnemers per groep niet te groot wordt! Bij ons dus geen volgepropte lessen waardoor je geen individuele aandacht van de instructeur ontvangt. De instructeurs trainen zelf vaak in de les mee en scholen zich voortdurend bij op het allerhoogste niveau. Hiervoor vliegen wij de gehele wereld rond zodat jij `the best of the best ontvangt`.


Ben je geboeid geraakt? Bezoek dan onze website en maak een afspraak om Krav Maga op de DFTZ manier in de vorm van een gratis proefles te ontvangen.


Ga naar de website


Instructeur

Emile Edelkoort (G4)

Civilian krav maga instructor IKMF Nederland
Lees meer
Instructeur

Joey Roetman (E3)

Krav Maga Instructeur IKMF Nederland
Lees meer
Instructeur

Kees Scherpenhuijzen (G4)

Civilian krav maga instructor IKMF Nederland
Lees meer
Instructeur

Simone Visser (G4)

Civilian krav maga instructor IKMF Nederland
Lees meer