INSCHRIJVEN

Als u of uw kind (8 jaar en ouder) Krav Maga beoefent bij een club, sportschool of vereniging die bij de International Krav Maga Federation Nederland (IKMF) is aangesloten, dient men bij aanvang tevens lid te worden van IKMF Nederland. Vul hieronder de gegevens in om in te schrijven bij IKMF. Gebruik hierbij bij voorkeur geen hotmail-adres, aangezien hotmail het opvragen van de login lijkt te verhinderen.

Controleer voor het definitief versturen van de gegevens heel goed of u alle gegevens correct heeft ingevuld, want de welkomstmail met meer informatie wordt slechts 1x verstuurd naar het emailadres dat u in het formulier heeft vermeld. Wanneer uw emailadres foutief is ingevuld, dan komt die mail niet aan. Mocht u hierna geen welkomstmail inbox aantreffen, controleer dan even uw spam/reclame danwel ongewenste items mapje. 

Overzicht bondslidmaatschap IKMF Nederland

De jaarlijkse bondscontributie bedraagt  €27,50 per kalenderjaar voor volwassenen van 16 jaar en ouder.
De jaarlijkse bondscontributie bedraagt €10,00 euro per kalenderjaar voor kids & junioren tot 16 jaar. Meerdere kinderen uit hetzelfde gezin? Dan betaalt elk volgend jeugdlid maar €5,00 per jaar. 

Als lid van de IKMF kun je:

 • Gratis gebruik maken van mijnIKMF op je computer, tablet of mobiele telefoon
 • Deelnemen aan lokale en centrale examens
 • Tegen gereduceerd tarief deelnemen aan seminars georganiseerd door IKMF.
 • Gebruik maken van de faciliteiten en informatie van IKMF wereldwijd. LET OP: als je geen lid van de IKMF bent, kun je geen examens afleggen.

Algemene voorwaarden bondslidmaatschap IKMF Nederland:

 • Het bondslidmaatschap is verplicht voor iedereen die Krav Maga traint bij een IKMF aangesloten club
 • Het bondslidmaatschap betreft een kalenderjaar en staat los van het lidmaatschap van de club, sportschool of vereniging waar je traint.
 • Wijzigingen in je persoonlijke gegevens, zoals adreswijziging of wijziging van bankrekeningnummer etc. dienen per e-mail te worden doorgegeven aan de IKMF Nederland, Mailadres: info@ikmf.nl
 • Het bondslidmaatschap is strikt persoonlijk
 • Beëindiging van het lidmaatschap dient door het individuele lid zelf voor 21 december van het lopende kalenderjaar via mijn.ikmf.nl te zijn geregeld. Het lidmaatschap wordt dan beëindigd per 1 januari van het daaropvolgende kalenderjaar. Indien de beëindiging later wordt doorgegeven, zal automatisch een verlenging plaatsvinden en in rekening worden gebracht.
 • Restituties van de bondscontributie worden niet verleend.
 • Krav Maga train je op eigen risico. Kijk voor het algemene reglement op onze website 

Na het invullen van het formulier en hierna het direct voltooien van de betaling, ontvangt u een welkomstmail met o.a. meer informatie over het gebruik van mijnIKMF. Bewaar dat bericht s.v.p. altijd goed vindbaar digitaal of op papier in uw administratie, zodat u deze gegevens altijd bij de hand heeft.  

Heeft u na de betaling geen welkomstmail inbox ontvangen? Controleer dan meteen uw spam/reclame danwel uw ongewenste items mapje (bij voorkeur via een pc/desktop/laptop) en zet de afzender meteen even in uw adresboek, zodat u onze mailings hierna altijd meteen inbox ontvangt.

Let op dat onvolledige en niet-correct ingevulde formulieren NIET verwerkt kunnen worden en controleer voor het versturen van het formulier goed of u alle gegevens correct heeft ingetypt. Wanneer het emailadres niet correct is ingevuld, komt de welkomstmail natuurlijk nooit aan. Let op dat de welkomstmail slechts 1x verstuurd wordt.

Persoonsgegevens


Velden met * zijn verplicht
Roepnaam*:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
Geboortedatum*:
- -
Postcode*:
Huisnr*:
Adres*:
Plaats*:
Telefoonnummer*:
Email*:
Geslacht:
Beroep:

Trainingscentrum


Uw huidige trainingscentrum*:

Administratie


Lidmaatschap:

Betalend lid (€27,50 per kalenderjaar)

Start datum aanvang training*:
Overige informatie:

Betalingen


Jaarlijkse bondscontributie bedraagt €27,50 euro per kalenderjaar (voor volwassenen) en €10.00 voor kinderen jonger dan 16 jaar. Door het invullen van jouw bankgegevens en het eerste jaar te betalen ga je akkoord met de automatisch incassering van de contributie.

IBAN-rekeningnummer*:
Naam als op bankpas*:
(voorbeeld: A.A. van Dijk)
Banknaam*:
   Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de IKMF Nederland.